Şeftali

Şeftali

Ağırlıklı olarak Mersin, Bursa ve Çanakkale bölgelerinde üretilmektedir. Özellikler çeşide göre değişir. En karakteristik özellikleri turuncu zemin üzerine kırmızıdır; pürüzsüz, parlak veya tüylü cilt; meyve ağırlığı 120-150 gr; sert veya orta sertlik; kabuğu kalın; bir tohum; sulu sert veya yumuşak; içi sarı.

Sütun1 OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
NAR x x               x x x
İNCİR               x x x    
SULTAN ÜZÜM x           x x x x x x
ERGİN ÜZÜM           x x          
YALOVA İNCİSİ ÜZÜM           x x          
KIRMIZI KÜRE ÜZÜM x             x x x x x
ANTEP KARASI ÜZÜM             x x x      
KAYISI         x x x          
KİRAZ         x x x x        
ÇİLEK         x x x x        
ŞEFTALİ         x x x x x      
NEKTARİN       x x x x x x      
ARMUT x x x x x x x x x x x x
KARPUZ         x   x x x      
ELMA x x x x x x x x x x x x
Whatsapp Destek Hattı