Nar

Nar Türkiye'nin her bölgesinde yetiştirilmektedir. Meyvenin büyüklüğüne, rengine, sululuğuna ve diğer yönlerine bağlı olarak farklı nar çeşitleri vardır. Hicaz ağırlıklı olarak ihraç edilen bir çeşittir. Kabuğunun özel yapısı nedeniyle narlar uygun koşullarda 4 aya kadar saklanabilmektedir.

Sütun1 OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
NAR x x               x x x
İNCİR               x x x    
SULTAN ÜZÜM x           x x x x x x
ERGİN ÜZÜM           x x          
YALOVA İNCİSİ ÜZÜM           x x          
KIRMIZI KÜRE ÜZÜM x             x x x x x
ANTEP KARASI ÜZÜM             x x x      
KAYISI         x x x          
KİRAZ         x x x x        
ÇİLEK         x x x x        
ŞEFTALİ         x x x x x      
NEKTARİN       x x x x x x      
ARMUT x x x x x x x x x x x x
KARPUZ         x   x x x      
ELMA x x x x x x x x x x x x
Whatsapp Destek Hattı