İncir

İncir

Türkiye'nin Marmara Denizi kıyılarında, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yetişen doğal bir bitkidir. İncir sofralıktır ve kurutulabilir. Sarı ve beyaz incirler kurutulur; sarı, yeşilimsi ve mor incirler sofralık kullanıma yöneliktir. Türkiye dünyanın en büyük siyah incir ihracatçısıdır. İncirin pürüzsüz ve hafif yapışkan bir cildi vardır. Bir meyve - yaklaşık 65 gr., ince bir kabuğa sahiptir, içi genellikle pembe veya kırmızıdır.

Sütun1 OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK
NAR x x               x x x
İNCİR               x x x    
SULTAN ÜZÜM x           x x x x x x
ERGİN ÜZÜM           x x          
YALOVA İNCİSİ ÜZÜM           x x          
KIRMIZI KÜRE ÜZÜM x             x x x x x
ANTEP KARASI ÜZÜM             x x x      
KAYISI         x x x          
KİRAZ         x x x x        
ÇİLEK         x x x x        
ŞEFTALİ         x x x x x      
NEKTARİN       x x x x x x      
ARMUT x x x x x x x x x x x x
KARPUZ         x   x x x      
ELMA x x x x x x x x x x x x
Whatsapp Destek Hattı